Hírek

 • Az ATENOR új irodafejlesztést indít Budán

  27Március

  Az ATENOR új irodafejlesztést indít Budán

  Az ATENOR több telek megvásárlására szóló megállapodást írt alá, melyek Budapest III. kerületében, a Bécsi út 68-80. szám alatt találhatóak és megközelítőleg összesen 5.000 m² területet foglalnak magukban. 

  A telek Buda egyik legfontosabb kereskedelmi központjában és üzleti negyedében helyezkedik el, a Rózsadomb szomszédságában, amely a város legtekintélyesebb része. Továbbá a III. kerület az Európai Unió figyelmének a központja, ugyanis nemrégiben finanszírozta a telket körülvevő terület felújítását, az Óbudai Promenád projektet, mely 2017-ben készült el.

  A teleknek kitűnő az elhelyezkedése, csupán 300 méterre van az Új Udvar bevásárlóközponttól, 400 méterre a Kolosy téri Piactól és 800 méterre a hires Daubner Cukrászdától, ráadásul tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető. Köszönhetően annak, hogy közel van az Árpád és a Megyeri hidakhoz, a belvárost és az M0-M3-as autópályákat is rövid időn belül el lehet érni. A területen számos buszvonal, villamos és a  Szentendrére tartó HÉV is áthalad.

  A projekt egy „A+” kategóriás, zöld és ergonómikus irodaház lesz, földalatti garázsszinttel, belső kerttel és teraszokkal kiegészítve.

  A minimum 15.000 m²-re szóló építési engedélyért való kérelmet hamarosan beadják, hogy 2019. negyedik negyedében megkezdődhessenek az építkezési munkálatok.

  Jelen beruházás jól illeszkedik az ATENOR nemzetközi fejlesztési stratégiájába, melynek célja az építészetileg és környezetileg kiváló minőségű, jelentősebb projektek támogatása, számos dinamikus európai világvárosban. 

  Az új beruházást követően a fejlesztés alatt álló ATENOR projektek száma eléri a 23-at és megközelítőleg 865.000 m²-es fejlesztési potenciált képvisel. A projektek Brüsszelben, Vallóniában és Flandriában (Belgium), Luxemburgban, Párizs régiójában (Franciaország), Düsseldorfban (Németország), Varsóban (Lengyelország), Lisszabonban (Portugália) Budapesten (Magyarország) és Bukarestben (Románia) találhatóak.

Ugrás az oldal tetejére