Fejlesztő


CÉGÜNKRŐL

Az ATENOR, a brüsszeli Euronext tőzsdepiacon jegyzett, európai szakértelemmel rendelkező ingatlanfejlesztő vállalat. Olyan nagyobb kivitelezésű ingatlanprojektekbe fektet be, melyek egyaránt megfelelnek a helyszín, gazdasági hatékonyság és környezetvédelmi szempontból támasztott szigorú követelményeknek.


KÜLDETÉSÜNK

Az ATENOR küldetése, hogy összhangban működjön a város fejlődésével. Az ATENOR a kezdetektől fogva részt vállal a városok fejlesztésében és tisztában van azok kihívásaival (népességnövekedés, különböző társadalmi, gazdasági, környezetvédelmi kérdések). Várostervezésünk és építészeti megoldásaink segítségével meg tudunk felelni a modern élet követelményeinek.


TUDÁSBÁZIS

Nemzetközi és multidiszciplináris csapatunk kb. 100 elhivatott munkatárssal mintegy 33 projektet irányít Európa-szerte. Mindannyiunkat ugyanaz a cél vezérel: hozzáadott érték létrehozása.
„A VÁROSI SZEGMENSRE HELYEZZÜK A HANGSÚLYT, MIVEL A TÁRSADALMI KIHÍVÁSOK ITT A LEGERŐTELJESEBBEK.”

Lokációk, melyek vonzóbbá teszik a városokat

A lokációk kiválasztásánál a könnyű megközelíthetőség és további városi kapcsolódási pontok fejlesztésének lehetősége a fő szempontunk.


NEMZETKÖZI DIVERZIFIKÁCIÓ A VÁROSOKRA ÖSSZPONTOSÍTVA

Városi identitásának kifejezésére az ATENOR szakértelmét számos város közös jellemzőjénél hasznosítja – mégpedig a magán- és professzionális életben bekövetkezett változásokhoz való alkalmazkodásban. Ezen felül azáltal, hogy jelen van ott, ahol befektet, az ATENOR biztosítja az egyes városok sajátosságainak integrálását.

Az ATENOR tevékenysége jelenleg számos dinamikus európai piacon zajlik, ezen városok: Brüsszel, Deinze, La Hulpe, Mons, Hága, Leudelange, Belval, Eschsur-Alzette, Bezons, Párizs, Lisszabon, Düsseldorf, Varsó, Budapest, Bukarest és London.


NAGY VOLUMENŰ PROJEKTEK ÉS VEGYES FUNKCIÓK

Nagyobb kivitelezésű városi projektjeiben az ATENOR arra törekszik, hogy olyan vegyes funkciójú fejlesztéseket hozzon létre, amelyekben az irodák, lakások, üzletek és szolgáltatások egymás mellett legyenek megtalálhatóak zöld környezetben. A portfólióban jelenleg nagyjából 33 projekt található, melyek több mint 1.300.000 négyzetméternyi területet képviselnek.HOZZÁJÁRUL A VÁROSOK FEJLŐDÉSÉHEZ AZÁLTAL,

HOGY MEGFELELŐ megoldásokat nyújt A FENNÁLLÓ PROBLÉMÁKRA

Az ATENOR figyelembe veszi a jövő városainak kihívásait, ezért szisztematikusan olyan technikákat alkalmaz és olyan anyagokat használ, amelyek a legmagasabb energetikai és környezetvédelmi sztenderdeknek felelnek meg. A terek kialakításnál nagy figyelmet fordítunk az elérhetőségre és a rugalmasságra, hogy átfogó megoldásokkal a lehető legjobb életszínvonalat biztosíthassuk a következő generációk számára is.


FELELŐSSÉGTELJES FEJLESZTÉSEK

Az ATENOR nevéhez szorosan kapcsolódnak a társadalmilag felelős befektetések. A helyi ingatlanfejlesztések érintettjeivel (politikai hatóságok, környezetvédelmi, gazdasági, és kulturális szereplők) sikeresen kialakítottunk egy már hagyományszerű partnerséget. Értékrendszerünkkel és társadalmi felelősségvállalásunkkal támogatjuk a gazdasági fejlődést, a vállalkozói tevékenységeket, a kultúrát és az innovációt azon városokban, ahol projektjeinket fejlesztjük.Ha még többet szeretne megtudni az ATENORról, kérjük látogasson el a www.atenor.eu weboldalra.Ugrás az oldal tetejére