A projekt


A RoseVille

egy exkluzív, zöld, „A +” kategóriájú irodaház 15.000 m2 irodaterülettel Óbudán, Budapest legnagyobb presztízsű városrésze, a Rózsadomb szomszédságában. A négy emelettel, teraszokkal és mélygarázzsal rendelkező irodaház a legmagasabb műszaki minőségben kerül megépítésre.

Az egyedi és prémium kategóriás épület mögött egy hatalmas belső kert garantálja a békés légkört és a zöld környezetet; a tágas egybefüggő terek és a padlótól a mennyezetig érő ablakok elegendő helyet és hatalmas mennyiségű természetes fényt biztosítanak, így az alkalmazottak jól fogják érezni magukat.

Mindemelett a földszinten és gyalogos távolságon belül található számtalan mennyiségű szolgáltatás teljes mértékben megfelel egy modern és környezettudatos alkalmazott elvárásainak.A RoseVille fejlesztés elsődleges szempontja

egy olyan emberközpontú munkahely létrehozása, amely szervesen illeszkedik a történelmi településképbe, és mintegy modern ékszerdobozként szolgálja a bérlők igényeit.

A 15.000 m2 területű exkluzív irodaházat a legfejlettebb technológiákkal és tervezéssel fejlesztették ki, és célja a rendkívül környezettudatos építkezési és üzemeltetési tanúsítvány, a BREEAM „Excellent” minősítés elérése. A zöld tanúsítvány mellett az Access4You összes követelményének teljesítéséra is figyelmet fordítottunk, ami egyedülálló a magyar piacon.

Az ATENOR az első olyan fejlesztő, aki projektjeit az Access4you által biztosított rehabilitációs mérnökökkel karöltve tervezi annak érdekében, hogy az épületek és azok környezete valóban minden tekintetben akadálymentes legyen, valamint olyan hozzáférési lehetőségeket, megoldásokat biztosítson, amelyek az SPI-személyek mindennapjait megkönnyíti, illetve hozzásegíti őket a teljes értékű életvitel és napi munkarutin kibontakozásához.
BRUTTÓ BÉRELHETŐ TERÜLET 15.000 M2

ÁTLAGOS SZINTTERÜLET 3.000-4.000 M2Ugrás az oldal tetejére